Autentificare utilizator

Servicii de multiplicari si listari color

Oferim cele mai avantajoase servicii de multiplicari/listari color

Puteti sa va listati sau sa va copiati documentele A4 si A3 color in oricare din punctele de lucru PIM. Listarea/copierea color se face implicit pe hartie satinata de 90gr speciala pentru printingul color, dar puteti opta si pentru alte suporturi: carton lucios sau mat, mai gros sau mai subtire, autocolant, folie retroproiector, autocolant pentru CD, calc, cartoane speciale etc. Deasemenea putem printa si pe suporturi aduse de client, singurul impediment este ca suportul clientului sa fie compatibil cu aparatele noastre si sa poata fi printat fara sa ne blocheze aparatele, aparate care printeaza de obicei pe formate standard (A4 / A3) si suporturi fara proeminente.

In orice punct de lucru PIM, tehnologia si viteza sunt avantajele clientului PIM, aparatele noastre fiind capabile sa listeze/copieze pana la 65 copii A4 color pe minut.

Calitatea copiei este aceeasi in orice punct de lucru, ireprosabila, plina de culoare iar nivelul de culoare (tonner) nu poate fi reglata de operatori astfel ca orice client beneficiaza de aceeasi calitate impecabila a copiei.