Autentificare utilizator

Politica de confidentialitate

SC Pim SRL este inregistrata incepand cu data de ................... in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Numarul notificarii: ?????.

SC Pim SRL respecta si protejeaza pe cat mai bine posibil dreptul la confidentialitate al fiecarui client. Transmiterea informatiilor prin intermediul internetului reprezinta unul din serviciile noastre. Prin urmare, mentinerea increderii clientilor care ne transmit aceste informatii este unul din targeturile noastre principale.

Scopul strangerii datelor personale

SC Pim SRL nu stocheaza niciun fel de date de identificare / informatii despre o persoana anume, cu exceptia celor oferite cu buna stiinta de client in vederea efectuarii comenzii sale. Informatii (potential) necesare dupa caz:

  • nume companie / persoana fizica
  • telefon
  • e-mail
  • informatii si intrebari legate de serviciile noastre
  • fisiere trimise catre printare

Conform preverilor legii nr. 677/2001, toate datele si informatiile obtinute prin intermediul pimcopy.ro (informatii oferite in mod voluntar la vizitarea si utilizarea site-ului nostru: adresa e-mail, telefon etc.), prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact nu vor fi transmise unor terte persoane, ci pastrate exclusiv pe serverul nostru in scopul pentru care au fost introduse: procesarea comenzilor, sau, dupa caz, informarea periodica a clientilor asupra ofertelor, promotiilor si reducerilor practicate exclusiv in cadrul site-ului nostru pimcopy.ro.

Prin completarea formularului de inscriere la newsletter, utilizatorul isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza noastra de date in scopul:

  • subscrierii la buletinele de stiri ocazionale
  • transmiterii de mesaje non-comerciale sau administrative
  • transmiterii de oferte, promotii, servicii noi disponibile, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SC Pim SRL

Informatiile trimise prin e-mail persoanelor inregistrate la newsletter se va face numai cu acordul acestora. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam, nu facem schimb si nu comercializam adresa dumneavoastra de e-mail sau alte informatii pe care ni le-ati furnizat, unor terte persoane (fizice sau juridice) care acceseaza sau nu paginile acestui site.

Modificarea politicii de confidentialitate

SC Pim SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului pimcopy.ro, implicit, al politicii de confidentialitate. Orice modificari aduse politicii de confidentialitate vor fi publicate in aceasta pagina si/sau transmise clientilor prin e-mail. Pentru orice alta intrebare legata de confidentialitatea clientilor, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau sunand la: 0729.992.971 .