Autentificare utilizator

Termeni si conditii

Termenii si conditiile expuse mai jos reprezinta un acord legal intre dumneavoastra, persoana fizica sau juridica, si S.C. Pim SRL, companie privata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/2331/1992, C.U.I. RO1988097, avand sediul in Iasi, Sos.Stefan cel Mare , Nr.11. Termenii si conditiile expuse guverneaza folosirea serviciilor noastre si folosirea paginii web „http://www.pimcopy.ro” .

Utilizand site-ul pimcopy.ro, luati la cunostinta ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu respectarea acestor Termeni si Conditii si a tuturor legilor si reglementarilor aplicabile. Pe langa acesti termeni si conditii, orice alte intelegeri intre dumneavoastra si SC Pim SRL anterioare confirmarii comenzii se vor aplica. Acolo unde exista neclaritati intre termenii intelegerii verbale si cei expusi mai jos, cei din urma au prioritate.

Termeni si conditii

Pentru a beneficia de serviciile noastre, trebuie sa aveti peste 18 ani. Daca aveti sub 18 ani, este necesara implicarea unui parinte sau tutore in procesul de comanda. De asemenea, este important sa ne furnizati date de identificare si informatii corecte necesare procesului de comanda sau pentru continuarea folosirii Serviciilor.

Procesul de comanda

SC Pim SRL va ofera prin intermediul pimcopy.ro posibilitatea de a uploada un fisier digital pe site-ul nostru si de a plasa o comanda de manufacturare a obiectului fizic pe care acest fisier il reprezinta. In urma primirii unei comenzi din partea dumneavoastra, vom executa crearea obiectul sau serviciului ales din lista disponibila, doar in momentul prezentarii dumneavoastra la punctul de lucru ales din lista disponibila pe site si nu inainte de a respecta persoanele care deja sunt prezente in locatie la momentul rescpectiv.

Plata

Plata comenzii se va efectua de catre client doar in momentul in care obiectul comenzii va fi inmanat personal la unul din centrele la care ati ales sa fie procesat.


Folosirea paginii web pimcopy.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC Pim SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile periodic, fara o notificare prealabila.