Autentificare utilizator

Servicii de multiplicari si listariformate mari

Oferim cele mai avantajoase servicii de multiplicari/listari pe formate mari

La PIM iti poti lista proiectele sau posterele pe orice suport, orice marime. Atunci cand vrei sa listezi sau sa copii ceva format mare, trebuie sa tii cont de 5 lucruri:

  • cromatica (alb negru sau color)
  • suportul (de la hartie de 80 gr pana la banner exterior rezistent)
  • latimea rolei (intre 420mm si 1600mm)
  • pretul per centimetru liniar (consultati listele de preturi - Tarife)
  • incadrarea cat mai buna pe rola a materialului de printat pentru a plati cati mai putini centimetri liniari .

Copierea si listarea alb-negru si color au preturi diferite doar in cazul hartiei si calcului, pentru restul suporturilor pretul este acelasi.

Copii si scanari alb-negru si color format mare (latime max. 914mm) puteti face in urmatoarele puncte de lucru: Independentei, Tudor T18, Moldova Mall, Piatra Neamt.

Listari alb-negru si color format mare (latime max. 914mm) puteti face in urmatoarele puncte de lucru: Copou, Textila, Independentei, Moldova Mall, Piatra Neamt.

Formatul cel mai mare pe care il puteti printa la PIM este de 160cm latime si lungime oricat (lungimea rolei - 76 metri) doar in punctul de lucru din Copou. Tot aici puteti obtine preturile cele mai mici in cazul afiselor color daca le incadrati bine pe latimea rolei (de ex un afis de 160cm X 200cm va costa doar 80 lei.

Un alt punct de lucru unde puteti lista formate cu o latime mai mare de 914mm este Independentei unde puteti lista pe o latime maxima de 1370mm.

Pentru alte detalii si informatii contactati-ne la numerele de telefon puse la dispozitie pe pagina de Contact.