Autentificare utilizator

Servicii de editura si tipografie digitala

Oferim cele mai avantajoase servicii de editura si tipografie digitala

Editura și tipografia PIM au apărut pe piata tipografica din Iasi din dorinta de a putea servi si clientii ce au de tiparit carti in tiraje mai mici. Astfel, a aparut primul loc in Iasi unde autorii isi pot tipari cartile avand 3 avantaje simultan:

  • Rapid
  • Calitativ
  • Ieftin

Inca de la inceput nu au existat restrictii de tiraj, nu au existat comenzi neonorate, iar intarzierile sunt foarte rare. Editura PIM este editura acreditata CNCSIS din luna mai 2006, ceea ce inseamna ca lucrarile scoase si tiparite sub sigla PIM au recunoastere la institutiile statului (Ministerul Educatiei, Inspectoratele Scolare etc), clientii beneficiind la cerere de ISBN-uri sau ISSN-uri acordate pe loc. Calitatea ireprosabila a lucrarilor, respectul fata de client si colaborarea fructuoasa cu clientii, au determinat numeroase edituri si tipografii clasice sa isi tipareasca numeroase tiraje la PIM.

Tipografia PIM este dotata cu utilaje performante si cu personal calificat si cu experienta, capabil sa faca fata la orice cerere, indiferent de tiraj. Daca aveti de tiparit o carte veniti la PIM si veti afla de ce suntem cei mai buni din Iasi.

Pentru tarifele practicate la tipografie si pentru alte informatii, va rugam vizitati pagina dedicata tipografiei (alegeti Tipografia din meniul principal).